Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Menzilahir Mahallesinde ağız ve diş sağlığı eğitimi düzenlendi


EDİRNE (A.A) - Edirne Sağlık Müdürlüğünce Menzilahir Mahallesinde ağız ve diş sağlığı eğitimi düzenlendi.
     İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Sağlıklı dişler, beyaz gülüşler projesi kapsamında, Edirne Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Umurbey - Menzilahir Toplum Merkezinde ağız ve diş sağlığı eğitimi düzenlendiği belirtildi.
     Açıklamada, toplum merkezi ile kahvehanede düzenlenen eğitimlerde, katılımcılara, diş eti hastalıkları, diş çürükleri, ağız ve diş bakımı ve doğru diş fırçalama yöntemleri konusunda eğitim verildiği, eğitime katılanlara diş fırçası ve diş macunu dağıtıldığı kaydedildi.
    
     -AK Partide gençlik kollarında görev değişiklikleri-
    
     AK Partinin Keşan, Havsa, Enez ve Lalapaşa gençlik kolları başkanları değişti.
     AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, Keşan, Havsa, Enez ve Lalapaşa gençlik kolları başkanlıklarına yeni atamalar yapıldığını belirtti.
     Partinin vizyonuna ve misyonuna uygun ilçe gençlik kolları başkanlarını belirlediklerini aktaran Çalışkan, şunları kaydetti:
     Keşan Gençlik Kolları Başkanlığına Hasan Sevin, Havsa Gençlik Kolları Başkanlığına Gürsel Dertli, Enez Gençlik Kolları Başkanlığına İsmail Derin ve Lalapaşa Gençlik Kolları Başkanlığına Melih Avcu atanmıştır.
     Daha önce görev yapan arkadaşlarımıza çalışmaları için teşekkür ediyor, yeni atanan arkadaşlarımızın yerel seçimler öncesinde ilçelerinde güzel işlere imza atacaklarına inanıyorum.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER