Uşak Üniversitesi ile İl Milli Eğitim

Uşak Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünden işbirliği


UŞAK (A.A) - Uşak Üniversitesi ile Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.
     Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Uşak Üniversitesi Rektörlük Binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, protokol ile Uşakta eğitimin kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti.
     Protokol kapsamında Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencilerinin staj imkanlarını geliştireceklerini, öğretmen, okul yöneticisi ve diğer personelin hizmet içi eğitim ve yüksek lisans düzeyinde öğrenim görmelerine destek olacaklarını vurgulayan Prof. Dr. Çelik, şunları kaydetti:
     İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile sağladığımız bu işbirliği ile okulları bilimsel araştırmalar için bir laboratuvar olarak kullanacağız. Öğretim elemanı-öğretmen işbirliği ile ortak bilimsel araştırmalar ile sosyal ve kültürel etkinlikler yapacağız. Öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerinin üniversite kütüphanesinden ve üniversitenin sosyal imkanlarından yararlanmasını sağlayacağız. Üniversite bünyesindeki öğrenci toplulukları ile okullarda yer alan öğrenci kulüpleri arasında işbirliğini geliştireceğiz. İmzaladığımız protokolün hayırlı olmasını diliyorum.
     Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut da, Uşak Üniversitesi ile kurulan işbirliğinin öğretmen, öğrenci ve okul yöneticileri için önemli olduğunu söyledi.
     Konuşmaların ardından, Prof. Dr. Çelik ile Bulut protokolü imzaladı.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Uşak Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER