TMTF Başkanı Oktay Çimen:

TMTF Başkanı Oktay Çimen: Akdeniz Oyunları için yoğun şekilde çalışıyoruz


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) Başkanı Oktay Çimen, Akdeniz Oyunlarında çok sayıda altın madalya almak için yoğun şekilde çalışıyoruz dedi.
     Oktay Çimen, Kayseride Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özeni ve Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldızı ziyaret etti.
     Kocasinan Belediyesi ve Barbaros Hayrettin Spor Kulübü tarafından Kadir Has Spor Salonunun altında yapılan masa tenisi antrenman sahasında incelemelerde bulunan Çimen, AA muhabirine, Türkiyede son dönemde masa tenisinin gelişimi adına gerçekleştirilen yatırımlardan son derece memnun olduklarını söyledi.
     Yatırımların masa tenisinin yaygınlaşmasına olumlu yönde etkilediğini dile getiren Çimen, şöyle devam etti:
     Masa tenisi ülke genelinde en çok talep gören spor branşlarından biri. Federasyon olarak bu sporun ülke geneline yayılmasına yönelik çalışmalar, yatırımlar yapıyoruz. Gençliğin mutlaka değerlendirilmesi gerekiyor. Bu gençler arasından Türkiyeyi temsil edecek, uluslararası arenada başarılı olacak çocukların çıkmasını istiyoruz. Onlar için çalışıyoruz, onlara bu spor dalını sevdirmek için uğraş veriyoruz.
     Çimen, haziran ayında Mersinde yapılacak 2013 Akdeniz Oyunlarına büyük önem verdiklerine işaret ederek, Akdeniz Oyunlarında çok sayıda altın madalya almak için yoğun şekilde çalışıyoruz. Bir önceki oyunlarda sadece 1 altın madalya kazanmıştık. Bu seneki hedefimiz bu sayıyı artırmak. Dolayısıyla mili takımımıza ciddi ağırlık veriyoruz, hazırlıyoruz. Umarım başarılı oluruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal - Esma Aygün / İsmail İçer / Musa Samur
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber TMTF Başkanı Oktay Çimen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER