Edirne Emniyet Müdürlüğünün Can Suyu Projesi

Edirne Emniyet Müdürlüğünün Can Suyu Projesi -Edirne emniyetinin gençleri tehlikeden korumak amacıyla hayata geçirdiği proje kapsamında Havsadaki lise öğrencileri bağımlılığa karşı bilgilendirildi


EDİRNE (A.A) - Edirne emniyetinin gençleri tehlikeden korumak amacıyla hayata geçirdiği proje kapsamında Havsadaki lise öğrencileri bağımlılığa karşı bilgilendirildi.
     Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, Havsa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğiyle kaymakamlığın çok amaçlı salonunda düzenlenen seminerde, Edirne Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünden Polis Memuru Ayşe Çınar lise öğrencilerini bağımlılığa karşı bilgilendirdi.
     Çınar, madde bağımlılığın kişiye ve çevresine büyük zarar verdiğini söyledi.
     Sigara kullanımının madde bağımlılığının başlangıcı olabileceğini aktaran Çınar, Bir kere denemekten bir şey çıkmaz demeyin. Bazı maddeler bir kere kullanımda dahi bağımlı yapabiliyor. Mümkün olduğu kadar bu kötü maddelerden uzak durmak gerekiyor. Madde bağımlılığının insanlar üzerinde kötü yönde psikolojik ve fiziksel etkileri vardır. Sağlıklı bir yaşam için bu tür maddelerden uzak durmalıyız dedi.
     Çınar, proje kapsamında Edirnenin diğer ilçelerindeki gençlerinde bilgilendirileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Gürkan Arda / Cihan Demirci
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Edirne Emniyet Müdürlüğünün Can Suyu Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER