Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -Milletvekili Alpay, Bölge Hastanesi hakkında bilgilendirdi


ELAZIĞ (A.A) - AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Elazığa yapılması planlanan Bölge Hastanesi hakkında bilgi verdi.
     Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin katıldığı programda Alpay, Doğukentte yapılması planlanan Bölge Hastanesinin yapımının önünde herhangi bir yasal engelin kalmadığını ve müjdeli haberi Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın Millete Hizmet Yolunda programında verdiğini ifade etti.
     Alpay, şunları aktardı:
     Elazığ Bölge Hastanesi ve Ankaraya yapılması düşünülen iki ayrı hastane ile ilgili olarak Danıştay yürütmeyi durdurma kararı vermişti. Sağlık Bakanımızla bu konuyla ilgili olarak görüşmelerde bulunmuştuk. Bu sıkıntıyı bertaraf etmek için bir kanun tasarısı çıkardık. Ankaradaki hastanelerle ilgili olarak sözleşmenin imzalandığını öğrenince Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz beni aradı ve gözünüz aydın dedi ve Başbakana imzaya gönderildiğini söyledi.
    
     -Elazığ Belediyesinde e-belge bilgilendirme sunumu yapıldı -
    
     Elazığ Belediyesinde e-belge konulu bir sunum gerçekleştirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye meclis üyelerinin de katılımıyla elektronik belge yönetimi ve dokümantasyonu konulu bir sunum yapıldı.
     Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen sunumda Belediye Teftiş Kurulu Müdürü Murat Alsu ve yüklenici firma yetkilisi Salih Kanlı, e-belgenin sağlayacağı kolaylıklar ve yararları hakkında katılımcılara bilgi verdi.
    
     Muhabir: Bestami Bodruk / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER