Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -AK Parti Elazığ milletvekili Alpay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı


ELAZIĞ (A.A) - AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Alpay, mesajında, 23 Nisanda hem Türkiye Büyük Millet Meclisinin 93. yıl dönümünün hem de çocuk bayramının kutlandığını anımsattı.
     Türk milletinin iradesini temsil eden TBMMnin 23 Nisan 1920de açıldığını ve bununla beraber ulusal egemenliğin asıl sahibi olan millete iade edilmesin tarihi olduğunu aktaran Alpay, şunları ifade etti:
     "Bugün sahip olduğumuz modern siyasi hukuki kavram ve kurumların temelinde milli egemenlik fikri vardır. Milli egemenlik fikri, parlamenter demokrasinin olmazsa olmazı, vazgeçilmezidir. Halkın iradesini her şeyin üstünde olduğunu, ulusun geleceğini ancak kendisinin tayin edeceğini vurgulanmıştır. Mustafa Kemal Atatürk bu önemli günü çocuklara armağan ederek çocukların kendilerine olan inanç ve güvenlerini arttırmıştır. Bugünün çocuklara armağan edilmesi geleceğimizin teminatı çocukların ülkemizin geleceği için ne derece önemli olduğunu bizlere hatırlatmaktadır."
     Alpay, geleceğin teminatı çocukların bayrımını en içten duygularla kutladığını kaydetti.
    
     -THK Elazığ Şube Başkanlığından 23 Nisan mesajı-
    
     Türk Hava Kurumu (THK) Elazığ Şube Başkanı Tamer Kurtoğlu da mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 93. yıl dönümünün kutlanacağı 23 Nisanda varlıklarıyla hayata neşe katan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını ifade etti.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER