Erciyeste alternatif zafer kurultayı

Erciyeste alternatif zafer kurultayı -Bazı sanatçılar ile ülkücüler, Erciyes Dağında etkinlik düzenledi


KAYSERİ (A.A) - Erciyes Dağında bazı sanatçılar ve ülkücülerin katılımıyla Erciyes Zafer Kurultayı etkinliği düzenlendi.
     Erciyes Dağındaki Tekir yaylasında düzenlenen etkinliğe sanatçılar Ozan Arif ve İsmail Türüt, bazı MHP eski milletvekilleri ve çok sayıda ülkücü katıldı.
     Etkinlik kapsamında iftar programı düzenlendi. Türkiyenin farklı illerinden gelen katılımcılara etli bulgur pilavı ikram edildi.
     Zafer kurultayının 22.sini coşkuyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Ozan Arif, Erciyes Dağında düzenlenen Erciyes Zafer Kurultayını devam ettirdiklerini belirtti.
     Etkinliğe Türkiyenin dört bir yanından ülkücülerin katıldığını bildiren Ozan Arif, şunları söyledi:
     Buraya ülkemizin farklı yerlerinden gelen ülkücü kardeşlerimi selamlıyorum. Buraya gelen sadece ülkücü kardeşlerimiz değil, vatanını ve milletini seven vatandaşlarımız da bizimle birlikte. Alpaslan Türkeşin ölümünden sonra bizi idareye soyunanlar, Erciyeste beceriksizliklerinden dolayı yuhalanacaklarını anladıkları için bu kurultayı bitirdiler. Ama onlar bitirmeye niyetlense de, biz yine de her yıl aynı dönemde buraya geldik. Başbuğumuzun emanetini devam ettirerek onu saygıyla anıyoruz.
     MHP tarafından ilki 1990 yılında düzenlenen Erciyes Zafer Kurultayının 18.si 2007 yılında gerçekleştirildikten sonra, parti yöneticileri kurultay etkinliğinin sonlandırılması kararı almıştı.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Erciyeste alternatif zafer kurultayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER