Ereğlideki gıda zehirlenmesi şüphesi

Ereğlideki gıda zehirlenmesi şüphesi -Çaylıoğlu beldesinde, yemek yedikten sonra gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan öğrenci sayısı 48e yükseldi


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakın Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu beldesinde, yemek yedikten sonra gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan öğrenci sayısı 48e yükseldi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çaylıoğlu beldesinde Şehit Madenciler İlköğretim Okulundaki öğrencilere, özel bir yemek şirketince sulu sıcak yemek dağıtılmasının ardından 25 öğrencinin baş dönmesi ve mide bulantısı rahatsızlığı şikayetiyle beldede bulunan sağlık ocağı ile Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını anımsattı.
     Gıda zehirlenmesi şüphesiyle 23 öğrencinin daha hastanelere başvurduğunu ifade eden Özbek, Zehirlenmenin neden kaynaklandığı yapılacak tahliller sonucu kesinliğe kavuşacak. Hastaların ilk muayene bulguları gıda zehirlenmesi izlenimi veriyor. Konuyla ilgili müfettiş görevlendirildi. Öğrencilerimizden 6sı taburcu edildi. 42 öğrencinin tedavileri sürüyor diye konuştu.
     Zonguldakın Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu beldesinde bulunan Şehit Madenciler İlköğretim Okulundaki öğrencilere, öğlen özel bir yemek şirketince hazırlanan taze fasulye ve makarnadan oluşan sulu sıcak yemek dağıtılmış, yemeklerini yedikten kısa süre 25 öğrenci baş dönmesi ve mide bulantısı rahatsızlığı şikayetiyle hastaneye kaldırılmıştı.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş-Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Ereğlideki gıda zehirlenmesi şüphesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER