Ereğlideki trafik kazası

Ereğlideki trafik kazası -Kazada anne ve babalarını kaybeden yaralı ikiz kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi


KONYA (A.A) - Ereğlide meydana gelen trafik kazasında anne ve babasını kaybeden ikiz kardeşler Fatih ve İrem Karabıyıkın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
     Kazada yaralanan Fatihin ayak ve kollarında kırıklar olduğu, İremin ise vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar bulunduğu bildirildi. Kazada hayatını kaybeden Deniz Astsubay İdris Karabıyık ve eşi Yadigar Karabıyıkın cesetleri ise Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
     Öte yandan kazaya karışan traktörün sürücüsü Mehmet Ali Sarı, kaza anını ve sonrasında yaşananları anlattı. Yolun sağ şeridinde seyir halindeyken bir anda arkadan ses duyduğunu ve vurmanın etkisiyle traktörün devrilme tehlikesi geçirdiğini belirten Sarı, Traktör devrilecekti ama kurtardım. Kaza olduğunu önce anlamadım, römorkun aksının kırıldığını zannettim dedi.
     Traktörden aşağı indiğinde arkada bir aracın alev aldığını gördüğünü aktaran Sarı, Alevler içindeki aracı görünce hemen oraya koştum. Aracın arkasında çocukların olduğunu gördüm ve çocukları araçtan çıkarttım. Olay yerine 112 Acil Servis ekiplerini, jandarma ekiplerini ve itfaiyeyi çağırdım diye konuştu.
     Traktör sürücüsü Sarı, gözaltına alındı.
     Kocaeli Gölcükte deniz astsubay olarak görev yapan İdris Karabıyık, Mersine tayin olması üzerine, ailesiyle birlikte yola çıkmış, İdris Karabıyıkın (41) kullandığı 41 H 2613 plakalı otomobil, Aksaray-Ulukışla karayolunun 21. kilometresinde, Mehmet Ali Sarı (50) idaresindeki 01 UD 851 plakalı traktöre arkadan çarpmıştı.
     Çarpmanın etkisiyle bir anda ön tarafı alev alan otomobilin sürücüsü Karabıyık ve yanındaki eşi Yadigar Karabıyık (38), araçtan çıkamadığı için yanarak ölmüş, otomobilin arka koltuğunda oturan Karabıyık çiftinin 15 yaşındaki ikiz çocukları Fatih ve İrem ise yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Hasan Alemdar / İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Ereğlideki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER