Ereğli Milli Eğitim Müdürü Aksoy:

Ereğli Milli Eğitim Müdürü Aksoy: -Sağlık Meslek Lisesi binasının eski olması ve ısınma problemi yaşanmasından dolayı okulun taşınması yönünde görüş birliğine varıldı


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Milli Eğitim Müdürü Abdüsselam Aksoy, Sağlık Meslek Lisesi binasının eski olması ve ısınma problemi yaşanmasından dolayı okulun taşınması yönünde görüş birliğine varıldı dedi.
     Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kandilli beldesindeki Sağlık Meslek Lisesinin Ereğlinin Korubaşı Mahallesindeki TOKİ İlköğretim Okuluna taşınacağını söyledi.
     Lisede eğitim öğretim gören öğrenci sayısının 215 olduğunu ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:
     Bu öğrencilerin 140ı Ereğliden, 50si Zonguldaktan geliyor, 25 öğrenci de Kandilli beldesinde ikamet ediyor. Okul binasının eski olması ve ısınma problemi yaşanmasından dolayı okulun taşınması yönünde görüş birliğine varıldı. Sağlık Meslek Lisemiz 1996-1997 eğitim öğretim yılında Göğüs Hastalıkları Hastanesinin orada olması nedeniyle açıldı. İlçeden ve Zonguldaktan geliş ve gidişlerde sıkıntı oluyor. Bu sıkıntıdan öğrencilerde veliler de etkileniyor. Okulumuzun mevcut bulunduğu alanda 3-4 metre tavan yüksekliği var. Isınma problemi yaşanıyor. Binalar işçi pavyonlarından dönüştürüldüğü için pek de elverişli değil. Bakanlık müfettişlerinden daha önce de tavsiye kararları var.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Ereğli Milli Eğitim Müdürü Aksoy: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER