Erol Günaydın İstanbula sevk edildi

Erol Günaydın İstanbula sevk edildi -Bodrumda nefes darlığı şikayetiyle hastaneye kaldırılan tiyatro sanatçısı Erol Günaydın, İstanbula sevk edildi


MUĞLA (A.A) - Bodrumda nefes darlığı şikayetiyle hastaneye kaldırılan tiyatro sanatçısı Erol Günaydın, İstanbula sevk edildi.
     Günaydın, yoğun bakım ünitesinde bulunduğu özel hastaneden ambulansla Milas-Bodrum Havalimanına götürüldü.
     Burada bekleyen Sağlık Bakanlığına bağlı ambulans uçakla İstanbula sevk edilen 79 yaşındaki Günaydının tedavisinin, özel bir hastanede süreceği bildirildi.
     Günaydının kaldığı özel hastanenin İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Yusuf Babayiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, sanatçının nefes darlığı şikayetiyle hastaneye kaldırıldığını söyledi.
     Günaydının tedavisinin bundan sonra İstanbulda süreceğini belirten Dr. Babayiğit, Sağlık Bakanlığından bir profesör beni aradı. Erol beyin durumundan hem Sağlık Bakanlığının hem de Başbakanımızın bilgisi olduğunu söyledi diye konuştu.
     Babayiğit, Günaydının daha önceki sağlık problemlerinin devam ettiğini, sevenlerinin duasına ihtiyacı olduğunu kaydetti.
     Günaydının kızı Günfer Günaydın ise babasının İstanbulda daha rahat edebileceğini düşündükleri için sevk kararı aldıklarını söyledi.
     Bu arada AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nazif Özak, hastaneye gelerek doktorlardan ve Günaydının yakınlarından bilgi aldı.
     Günaydın, 6 Eylülden beri hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Erol Günaydın İstanbula sevk edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER