Erzurum Ebu İshak Vakfı Genel Müdürü

Erzurum Ebu İshak Vakfı Genel Müdürü Ergün: Ramazan ayında gıda ve giyecek yardımlarını artırdık


ERZURUM (A.A) - Erzurum Ebu İshak Vakfı Genel Müdürü Resul Ergün, Ramazan ayında gıda ve giyecek yardımlarını artırdıklarını söyledi.
     Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurumda bin 200 aileye çeşitli yardımlarda bulunduklarını belirterek, amaçlarının sosyal yardımlaşma ve dayanışma çalışmalarını artırmak olduğunu söyledi.
     Ramazan ayında 600 kişiye giyim yardımı yapacaklarını ifade eden Ergün, Ramazan ayında gıda ve giyecek yardımlarını artırdık. Erzurumda bin 500 aileye sıcak yemek dağıtımı da yapıyoruz. Lalapaşa Cami önündeki iftar soframızı Yakutiye Belediyesi ve hayırsever işadamları ile oluşturduk dedi.
     Ebu İshak Vakfının yardım imkanlarından kentteki çok sayıda ailenin faydalandığını anlatan Ergün, şunları kaydetti:
     Gönül ister ki insanımız herhangi bir yardıma muhtaç olmayacak kadar ekonomik özgürlük sahibi olsun. Fakat bu da ne yapılırsa yapılsın, mümkün olmuyor. İşte biz de burada devreye giriyoruz. Bağışçılarımızla ihtiyaç sahibi aileler arasında bir köprü vazifesi üstlenen vakfımız, sıcak yemekten günlük ekmeğe, yakacak yardımından gıdaya, nakdi yardımdan eğitim harcamalarına kadar birçok alanda ihtiyaç sahiplerinin imdadına yetişiyor.
    
     Muhabir: Gamze İspirli / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Yahya ÖYlek
<< Önceki Haber Erzurum Ebu İshak Vakfı Genel Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER