Eski manken Aslı Başın ölümü

Eski manken Aslı Başın ölümü -2003 Türkiye Mankenler Kraliçesi Aslı Başın ölümüyle ilgili görülen davada işadamı Ahmet Bayer, Bodrum Adliyesine gelerek Cumhuriyet Savcısına ifade verdi


MUĞLA (A.A) - Bodrumda 2003 Türkiye Mankenler Kraliçesi Aslı Başın ölümüyle ilgili görülen davada işadamı Ahmet Bayer ifade verdi.
     Bodrumda 2010 yılında kaldığı otelin balkonundan düşerek yaşamını yitiren manken Aslı Başın ölümüyle ilgili ifade vermek üzere çağrılan işadamı Ahmet Bayer, Bodrum Adliyesi önünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yaşanan olayın üzüntü verici olduğunu ifade eden Bayer, bugüne kadar acısı olan anne ve babaya hürmetinden hiç bir şey konuşmadığını dile getirdi. Bayer, Fakat görüyorum ki karşı tarafın avukatları kamuoyunu yanlış yönlendirerek, gerçekleri saptırarak kamuoyu oluşturmaya çalışıyorlar dedi.
     Basına dağıtılan bilirkişi raporunun gerçeği yansıtmadığına savunan Bayer, şöyle konuştu:
     Ama, şunu söyleyebilirim, şuanda basına yansıtılmış bilirkişi raporu hiçbir şekilde mahkemenin veya devletin bilirkişisi değildir. Bu rapor herkesin yaptırabileceği bir rapordur. Olay yerinde bir inceleme yapılmamıştır. Tamamen kağıt üzerinde yapılmış bir rapora dayandırılarak sanki devletten gelmiş bir kanıt var gibi basına yanlış yansıtılmıştır.
     Aslı Başın balkondan atladığını iddia eden Bayer, Başın ayrıca ağır psikolojik sorunları olduğunu ve tedavi gördüğünü öne sürdü.
     Bayer, sözlerini şöyle sürdürdü:
     En önemlisi bugüne kadar karşı tarafın elinde olmasına rağmen basından gizledikleri bir belge var. Biz de bugüne kadar gizlilikten dolayı göremiyorduk. İlk defa bugün gördük. Aslı Hanım bu intiharından tam 17 ay önce tekrar intihar etmiştir. Ağır dozda ilaç almıştır. Doktorlar tarafından hayata döndürülmüştür. Ailenin, (Hiçbir şekilde intihar etmez) dediği gibi değil.
     Bayer basın açıklamasının ardından Bodrum Adliyesine girdi.
     Miss Model of Turkey Yarışmasında 2003 yılı Türkiye Mankenler Kraliçesi seçilen Aslı Baş, 2010 yılında Bodrumun Yalıkavak beldesinde kaldığı otelin üçüncü katından düşerek ağır yaralanmış, Baş, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.
    
     Muhabir: Ali Ballı / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Eski manken Aslı Başın ölümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER