Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Sakallıya Yılın En İyi Ana Kent İlçe Belediye Başkanı ödülü


ESKİŞEHİR (A.A) - Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıya, Anadolu Yerel Yönetimler dergisinin düzenlediği Yılın En İyi Yerel Yöneticisi ödüllerinde, Karapınar Vadisi Projesinden dolayı Yılın En İyi Ana Kent Belediye Başkanı ödülü verildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, derginin bu yıl 4üncüsünü organize ettiği Yılın En İyi Yerel Yöneticisi ödül töreni, Kayseri Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
     Törende, 630 aday arasından Sakallı, Karapınar Vadisi Projesi ile İmar Düzenleme ve Kentsel Dönüşüm kategorisinde Yılın En İyi Ana Kent İlçe Belediye Başkanı ödülüne değer bulundu.
     Ödülü, derginin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuzdan, Sakallı adına Odunpazarı Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İsa Akgül aldı.
     Törende, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, KKTC Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş, AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş, eski Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Şükrü Karatepe hazır bulundu.
    
     -9. Camiler Arası Yaz Kuran Kursları Futbol
     Turnuvası sona erdi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Odunpazarı Belediyesi ve Odunpazarı Müftülüğü tarafından düzenlenen 9. Camiler Arası Yaz Kuran Kursları Futbol Turnuvası, final maçlarıyla sona erdi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 25 Haziran-18 Temmuzda gerçekleştirilen turnuvaya, 22 camide gerçekleştirilen kurslara devam eden 330 öğrenci katıldı.
     Odunpazarı Belediyesi Hasan Doğan Spor Tesisleri ve Ali Çetintürk Sahasında yapılan final maçında Bedrettin Camisi takımını mağlup eden Hacı Ali Bolak Camisi takımı, birinciliği elde etti.
     Turnuvada, Emek Mahallesi Merve Camisi takımı üçüncü, 75. Yıl Camisi takımı da dördüncü oldu.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER