Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Medical Park Antalyaspor, sahasında yapacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Ligin 26. haftasında sahasında yapacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü.
     Hasan Subaşı Tesislerinde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, ısınma hareketleri ve hafif tempoda koşuyla başladı. Daha sonra kondisyon çalışması yapan kırmızı-beyazlı oyuncular, antrenmana dar alanda 7şerli 3 gruba ayrılarak, 5e 2 top kapmaca oynadı. A2 takımından 3 oyuncunun da katıldığı idmana, hafif sakatlıkları nedeniyle hafta boyunca takımdan ayrı çalışan Emre Güngör ve Murat Duruer takımla çalışmalara başladı.
     Kaleciler Hakan Arıkan, Sammy ve Polat ise yardımcı antrenör Erdinç Erol yönetiminde bir süre takımdan ayrı çalıştıktan sonra takımla birlikte dar alanda pas çalışmasına katıldı.
     Antrenmanda, geçen hafta parmağından ameliyat edilen Mehmet Sedef de düz koşunun ardından kırmız-beyazlı takımla kondisyon çalışmalarına katıldı, daha sonra antrenmandan ayrıldı.
     Medical Park Antalyaspor, yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girecek. Medical Park Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek, Volkan Narinç ve Serkan Akarca üçlüsü yönetecek.
    
     -Antalyaspordan milli takıma 2 oyuncu-
    
     Öte yandan, Medical Park Antalyasporun genç oyuncusu Emrah Başsan U21 Ümit Milli Takımının, 23 Mart Cumartesi günü Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadında, Makedonya ve 26 Mart Salı günü Çek Cumhuriyeti ile yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna çağrılırken, kırmızı-beyazlı oyuncu Zeki Yıldırım ise A2 Milli Takımının, 21-25 Mart 2013 tarihlerinde Katarda katılacağı Uluslararası Dostluk Kupasının aday kadrosuna alındı.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci - Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER