Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası -Bozüyükspor taraftar grubu Hergele: -Kamuoyunun Bozüyükspora karşı ilgisizliği ve vefasızlığı Bozüyükspor sevdalılarını derinden üzmektedir


BİLECİK (A.A) - Ziraat Türkiye Kupası 4. Turunda, 4 Aralıkta Gaziantepspor ile karşılaşacak Bozüyüksporun taraftar grubu Hergele, kamuoyunun Bozüyükspora karşı ilgisizliğinin ve vefasızlığının Bozüyükspor sevdalılarını derinden üzdüğünü bildirdi.
     Grup tarafından yapılan yazılı açıklamada, Bozüyükspor Yönetim Kurulunun, 4 Aralıkta Ziraat Türkiye Kupası 4. Turunda yapacakları Gaziantepspor maçı bilet fiyatlarında gitti indirimden dolayı teşekkür etti.
     Bozüyükspor teknik heyeti ve futbolcularının yaklaşık 5 aydır, 1 lira almadan fedakarca mücadele ettikleri ve sonuna kadar alkışlanmayı hak ettikleri belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Kamuoyunun Bozüyükspora karşı ilgisizliği ve vefasızlığı Bozüyükspor sevdalılarını derinden üzmektedir. Sezon başında oluşturulan yönetim kurulu ve başkanımıza milletvekillerimiz olmak üzere, valimiz, kaymakamımız, belediye başkanımız ile sanayi ve sivil toplum kuruluşları, hiçbir şekilde ne maddi ne de manevi anlamda destek olmadığı satılan 55 biletten anlaşılmıştır. Siyasi arenadaki kısır çekişmelerin ve kişisel çatışmaların bir an önce bırakılarak Bozüyükspora maddi anlamda sahip çıkılması kulübümüzün geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Ziraat Türkiye Kupasında Gaziantepspor mücadelesi kulübümüzün tarihi için ilk kez bir Süper Lig takımı ile resmi bir maç oynayacak olması açısından önem arz etmektedir. Gün, her zamankinden daha çok birlik beraberlik ve destek olma zamanıdır. Kaderine terk edilmiş ve sahipsiz bırakılmış bu güzel şehrin takımına Bozüyüksporun sporsever halkı sahip çıkmalı ve takımını sahiplenmelidir. Hepimiz biletlerimizi alarak son nefesimize kadar aşığı olduğumuz renklerin başarısı için destek olarak kulübümüz ve yaşadığımız kentin vefalı takımı ve teknik heyetine sahip çıkmalıyız.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Futbol: Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER