Gaziantepte Aile Okulu Seminerleri düzenlenecek

Gaziantepte Aile Okulu Seminerleri düzenlenecek


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi, boşanma olaylarının önüne geçilebilmek amacıyla Aile Okulu Seminerleri düzenleyecek.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Biz Bir Aileyiz sloganıyla ailelerin ve özellikle yeni çiftlerin daha mutlu bir hayat sürmelerin amaçlayan seminerler 4 ay sürecek.
     Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde (ŞKM) gerçekleştirilecek Mehtap ve Sefer Kayaoğlu ile Aile Okulu seminerinde, evlilikte eş seçimi, evliliği bitiren hatalar, çocukta bilinçaltı duygular ve anne-babaya mesajları işlenecek.
     Annemi-Babamı Eğitiyorum seminerinde ise aldatan eş kimi aldatır kimi aldatamaz, mutlu aile mutlu çocuk, beş duyunun bittiği yerde başlar evlilik, farkındalık konuları ele alınacak.
     Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, seminerlerin evlenme aşamasındaki çiftler ve evliliklerinde sorun yaşayanlar açısından son derece yararlı olacağını belirtti.
     Sosyal belediyeciliğin gerektirdiği her alanda çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     26 Şubat-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek eğitim seminerleri ile evlenme hayali olan yeni çiftlerin mutlu bir yuva kurabilmelerini, evli vatandaşlarımızın ise daha mutlu bir yaşam sürmelerini sağlamak istiyoruz. Amacımız, doğumdan ölüme kadar vatandaşımızın yanında olabilmektir. İnşallah bu tür programlar ile toplumumuzun kanayan yarası olan boşanmaları en aza indireceğiz.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepte Aile Okulu Seminerleri düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER