Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Patlamadan 9 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Yaşar Bayramın Kastamonudan bayramlaşmak için geldiği ve yakınlarına hediye almak amacıyla oğluyla dışarı çıktığı sırada patlamada yar


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepteki patlamadan 9 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Yaşar Bayramın (52), Kastamonudan bayramlaşmak için geldiği ve yakınlarına hediye almak amacıyla oğluyla dışarı çıktığı sırada patlamada yaralandığı öğrenildi.
     Tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde vefat eden Bayramın, Ramazan Bayramı dolayısıyla birkaç gün önce Gaziantepe geldiği belirtildi.
     Memleketine dönüş hazırlığı yapan Bayram, yakınlarına hediye almak için dışarı çıktığı sırada patlayan bombanın etkisiyle oğluyla birlikte yaralandı. Terör saldırısı, 9 günlük yaşam mücadelesini kaybeden ve emeklilik hazırlığı yaptığı belirtilen Bayramı sevdiklerinden ayırdı.
    
     -Yakınlarına hediye alacaktı
    
     Yaşar Bayramın bacanağı Mehmet Ali Aydoğdu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayramın kayınvalidesiyle bayramlaşmak üzere kente geldiğini ifade etti.
     Bayramın olayın yaşadığı gün memleketine dönmek üzere hazırlık yaptığını anlatan Aydoğdu, Bayramın ikinci günü memleketlerine gideceklerdi. Hediye almak için alışveriş yapmaya çıkmıştı, çıktığı anda karakolun önünde patlama oldu. Yanında oğlu Çağrı da vardı. Oğlu iki omuzundan yaralanmıştı. Yaşarı hastaneye götürdüğümüzde durumunun normal olduğunu söylediler. İki gün sonra yoğun bakıma aldılar. Bir haftadan beri de yoğun bakımdaydı. Dr. Ersin Arslan Hastanesinden Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Orada da bize durumunun iyi olduğunu söylediler. Bize Yaşar Bayramı 5 gün uyutacağız, siz dua edin dediler. Gece 01.30 sularında da hastanız vefat etti diye bilgi verdiler şeklinde konuştu.
    
     -Cenaze memleketine gönderildi
    
     Kastamonu İl Özel İdaresinde işçi olarak çalışan Bayramın emekliliğine az bir süre kaldığını söyleyen Aydoğdu, bacanağının Kastamonuda toprağa verileceğini bildirdi.
     Bu arada hastaneden alınan Bayramın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Merkezine getirildi. Burada bir süre bekletilen cenaze, savcının talimatıyla Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Bayramın cenazesinin işlemlerinin ardından memleketi Kastamonuya gönderileceği bildirildi.
     Gaziantepte Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınında 20 Ağustosta meydana gelen patlamada, 9 kişi hayatını kaybetmiş, 67 kişi yaralanmıştı.
     Olayla ilgili gözaltına alınan 7 kişi tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER