Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Başkan Tahmazoğlu gece yapılan aile ziyaretlerinde sorunları dinledi


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, teravih namazı sonrası aileleri evlerinde ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Güneş Mahallesinde gece yarısı yapılan ziyaretlerde 7 ailenin evine misafir olan Başkan Tahmazoğlu, ailelere hayırlı ramazanlar dileyerek, çocuklara hediyeler verdi.
     Ramazan ayı boyunca gece yarısı aile ziyaretlerinin devam edeceğini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, şunları dile getirdi:
     Gece yarısı yaptığımız gezilerde ziyaret ettiğimiz ailelerin sorunlarını bire bir dinleyerek, çözüm aşamasında ne yapabiliriz diye bakıyoruz. Gezilerimiz gayet olumlu sonuçlar veriyor. Göreve geldiğimiz günden buyana aile ziyaretlerimiz düzenli olarak devam etmekteydi. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte bu ziyaretlerimizi arttırarak sürdürüyoruz. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum.
     Güneş Mahallesinde ziyaretlerini sürdüren Başkan Tahmazoğlu, havaların sıcak olması sebebiyle parklarda oturan aileleri de ziyaret ederek, dondurma ikram etti.
    
     -Türk Hokey Kız Milli Takımının başarısı-
    
     Portekizde düzenlenmekte olan 21 Yaş Altı Bayanlar Açık Alan Championship III. Müsabakalarının ikinci gününde Azerbaycan Milli takımıyla karşılaşan Bayan Türk Milli Takımı, şampiyonluktaki iddiasını sürdürüyor.
     Portekizle üçüncü maçlarını yapacak olan bayan milli takımımız ardından İrlanda ile karşılaşacak. Portekiz milli takımı karşısında başarılı olacaklarını ifade eden Türkiye Hokey Federasyon Başkanı Sadık Karakan, şunları kaydetti:
     Azerbaycan karşısında destan yazan sporcularımız üçüncü maçlarını Portekizle yapacak. Bu maçı almaları halinde şampiyonluk için final maçını İrlanda ile oynayacaklar. Sporcularımız tamamen yapacakları maça odaklandı. Hepsinin moralleri yüksek. Erkek ve kız takımlarımızın Avrupa Şampiyonu olarak dönmesini umut ediyoruz.
     21 Yaş altı kızlar milli takımında Ayla Esen, Ayşegül Çelik, Burcu Ertan, Büşra Tırpan, Ceren Başer, Demet Yıldırım, Emine Çağla Süngü, Gökçe Gürel, Hatice Özen, Kübra Güzelal, Leyla Öztürk, Mürüvvet Köksal, Nurhan Çınar, Perihan Küçükkoç, Seda Öztürk, Serap Yörükoğlu, Serpil Seval Türker Ve Sinem Alpakan görev alıyor. Kız milli takımının antrenörlük görevini Ali Polat ve Yasin Yükseler yapıyor.
    
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER