Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -GAPGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Çalışkan KOSGEB İl Müdürü Gökhan Doğanı ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Girişimci İşadamları Derneği (GAPGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Akın Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri, KOSGEB İl Müdürü Gökhan Doğana hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
     GAPGİADdan yapılan açıklamaya göre, KOSGEB Müdürü Gökhan Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekti. Şehirlerin sosyal ve kültürel anlamda gelişmelerinde sivil toplum kuruluşlarının önemli bir rol üstlendiğini anlatan Doğan, KOSGEB olarak, Gaziantepin üretimine destek olmak için çaba gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz dedi.
     GAPGİAD Başkanı Akın Çalışkan da sanayici ve üreten esnaf olarak özellikle tanıtım ve kurumsallaşma aşamalarında KOSGEBin önemli desteklerinin olduğunu ifade etti. Çalışkan, Sanayiciler olarak markalaşma konusunda büyük çabalarımız var. Markalaşma ve katma değer üretmede devletin desteğini görmek istiyoruz. Aksi durumlarda markalaşma, çok zor ve uzun bir süre alır diye konuştu.
    
     -Emniyet Müdürü Aydın, Başkan Güzelbeyi ziyaret etti
    
     Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbeyi ziyaret etti.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Emniyet Müdürü Ömer Aydını karşılayan Başkan Güzelbey, Aydını belediye bürokratlarıyla tanıştırdı. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcıları Settar Çanlıoğlu, Cengiz Ağar, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ünsal Göksen ve Selami Yetkinşekerci de hazır bulundu.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER