Gaziantepsporda, Trabzonspor maçı hazırlıkları

Gaziantepsporda, Trabzonspor maçı hazırlıkları -Kamerunlu futbolcu Kouemaha: Eğer oynarsam futbolumu göstereceğim ve herkese kendimi sevdireceğim


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor, Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.
     Celal Doğan Tesislerinde teknik direktör Hikmet Karaman yönetimindeki antrenman koşuyla başlarken, egzersizlerin ardından çift kale maç yapıldı. Karamanın altyapıdan takıma kazandırılan genç oyuncularla yakından ilgilendiği gözlendi. Antrenmana tedavileri devam eden Muhammet Demir, Orhan Gülle ve Serdar Özbayraktar katılmadı.
     Gaziantepsporun Kamerunlu futbolcusu Dorge Rostand Kouemaha, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1,5 haftadan bu yana idmana çıktığını, kadroya girmesi halinde futboluyla herkesin kendisini seveceğine inandığını söyledi.
     Kırmızı-siyahlı takıma isteyerek geldiğini ve burada çok mutlu olduğunu belirten Kouemaha, Ligde 15. sırada olabiliriz, yenilmiş de olabiliriz ama son maçı canlı izledim. Takımımız kötü bir futbol oynamadı. Takıma fayda sağlayabileceğimi düşünüyorum. Tek isteğim takımın alt sıralardan kurtulup üst sıralara çıkması. Kısa sürede takıma alıştım. Forma şansı bulmam gerekiyor. Eğer oynarsam futbolumu göstereceğim ve herkese kendimi sevdireceğim diye konuştu.
     Trabzonun zor bir deplasman olduğunu dile getiren Kouemaha, Kendimize güvenimizin üst seviyede olması gerekiyor. Trabzonspor gibi güçlü bir takıma karşı deplasmanda oynayacağız. Hazırlıklarımızı ona göre yapacağız ifadesini kullandı.
     Gaziantepsporun, gol yollarındaki sıkıntısı nedeniyle kendisiyle sözleşme imzaladığını aktaran Kouemaha, gollerine burada da devam etmek istediğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Ahmet Caner Baysal / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Gaziantepsporda, Trabzonspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER