Genişletilmiş İlçe Başkanları Toplantısı

Genişletilmiş İlçe Başkanları Toplantısı -AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu: -"Hepimiz, ülkemiz için en iyisi olsun, biz ve bizden sonraki nesiller daha demokratik ve refah bir Türkiyede yaşasın diye liderinden, en küçük birimine


SAKARYA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, "Hepimiz, ülkemiz için en iyisi olsun, biz ve bizden sonraki nesiller daha demokratik ve refah bir Türkiyede yaşasın diye liderinden, en küçük birimine kadar, hiç durmadan çalışan bir partinin mensuplarıyız" dedi.
     İl binasında düzenlenen Genişletilmiş İlçe Başkanları Toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu, hiç durmadan çalışan bir partinin mensupları olduklarını söyledi.
     Seçim sürecine girdiklerini, seçim koordinasyon merkezlerinin kısa süre içinde kurulacağını vurgulayan Uncuoğlu, koordinasyon merkezlerinin kurulmasından sonra eğitimlerin başlayacağını ifade etti.
     Uncuoğlu, 1 Haziranda Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop başkanlığında Sakaryada gerçekleştirilecek olan seçim işleri bölge toplantısında tüm sandık kurullarının tamamlanacağını belirterek, şöyle konuştu:
     "Hepimiz, ülkemiz için en iyisi olsun, biz ve bizden sonraki nesiller daha demokratik ve refah bir Türkiyede yaşasın diye liderinden, en küçük birimine kadar, hiç durmadan çalışan bir partinin mensuplarıyız. Teşkilatın ne kadar aktif ve dinamik bir yapısı olduğunun en önemli göstergesi olan üye sayısının yüzde 20,5e ulaşmış durumda. Genel başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın belirlemiş olduğu yüzde 25 üye hedefine dört ilçemiz ulaşmış durumda. Halkımızın bize olan desteği ve bağlılığı da giderek artıyor.
     Bu artış, bizlerdeki sorumluluğu da doğru orantılı artırarak hizmet kalitemize yansıtmayı gerektiriyor. Teşkilatımızın hangi kademsinde görev almış olursa olsun, her bir teşkilat mensubumuz bu bilinçle hareket ederek üzerine düşeni yapma gayreti ile hareket ediyor."
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Genişletilmiş İlçe Başkanları Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER