GESİADtan Türkiye ve Dünya Ekonomisi Nereye

GESİADtan Türkiye ve Dünya Ekonomisi Nereye Gidiyor- konferansı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD), Zaman Gazetesi Ekonomi Editörü Turhan Bozkurtun konuşmacı olarak katıldığı Güncel Gelişmeler Işığında Türkiye ve Dünya Ekonomisi Nereye Gidiyor- konulu konferans düzenledi.
     Bozkurt, Melikşah Üniversitesi konferans salonunda gerçekleştirilen ve GESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile işadamlarının katıldığı konferansta, ülkelerin ekonomileri, önümüzdeki dönemde sektörlerin yatırım yapmayı düşündüğü pazarlar ve Türkiyeye yatırım yapmayı en güvenilir bulan yabancı yatırımcılar hakkında bilgi aktardı.
     Yatırımda hesapların iyi yapılması, risklerin iyi analiz edilmesi gerektiğini vurgulayan Bozkurt, Türkiyenin yatırım yapmak için endişe edilen pazarlar içerisinde yer almadığına dikkati çekti.
     Mobilyadan deriye, otomotivden gıdaya kadar en üst seviyelerde olan İtalyada bile otomotiv şirketlerinin kapatıldığını, batının güçlü ekonomileri ABD ve Almanyanın yüzde 1 büyüdüğünü, Amerikanın en büyük endişelerinden biri olan işsizliğin yeniden hortladığını anlatan Bozkurt, Türkiyenin yatırım yapılacak ülkeler sıralamasında bulunmasının tesadüf olmadığını kaydetti.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber GESİADtan Türkiye ve Dünya Ekonomisi Nereye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER