Giresun İl Emniyet Müdürlüğünden bayram tedbirleri

Giresun İl Emniyet Müdürlüğünden bayram tedbirleri


GİRESUN (A.A) - Giresun İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzurlu şekilde bayram geçirmelerini sağlamak amacıyla bazı tedbirler aldığı bildirildi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Belediye ile aldıkları kararla, vatandaşların alışverişlerini rahatça yapabilmeleri amacıyla kentin merkezi caddesi olan Gazi Caddesinin yarın saat 13.00dan itibaren trafiğe kapatılacağı belirtildi.
     Açıklamada, bayram gibi insanların çok kalabalık şekilde cadde ve sokaklarda bulunduğu dönemlerde il dışından yankesicilik ve dolandırıcılık yapan kişilerin kente geldiğinin bilindiği ifade edilerek, şunlar kaydedildi:
     Bayram öncesi ve bayram süresince yaya her gün görev yapan yaya devriyelerimizin sayısı artırılacaktır. ayrıca, güven timlerimiz sivil kıyafetle ve çeşitli meslek gruplarına mensup kişilerin kılığına girerek görev yaparak suç ve suçluyla mücadele edecektir. Bu tedbirlerin yanı sıra alışveriş merkezleri, mezarlıklar ile vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu tüm bölgelerde gerekli trafik ve güvenlik tedbirleri alınarak vatandaşlarımızın bayramını güzellikler içinde geçirmesi için gerekli tüm tedbirler alınmıştır.
    
     Muhabir: Gülizar Şenel
     Yayıncı Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Giresun İl Emniyet Müdürlüğünden bayram tedbirleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER