Giresunsporun 46. kuruluş yıl dönümü

Giresunsporun 46. kuruluş yıl dönümü


GİRESUN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Giresunsporun 46. kuruluş yıl dönümü törenlerle kutlandı.
     Atatürk Meydanında saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Atatürk anıtına çelenk sunuldu ardından da kulübün tarihi anlatıldı.
     Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, burada yaptığı konuşmada, Giresunun markası olan Giresunsporun 46. yılını kutlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi.
     Yeşil beyazlı kulübün tarihte Karadenizin en önemli kulüpleri arasında yer aldığını dile getiren Bozbaz, şunları kaydetti:
     "Her şeyin ilkini Giresunspor başarmıştır. Çabamız bu kulübü tekrar eksi günlerine döndürmektir. Hem borçları ödemek hem de takımın ligde kalması için gayret gösteriyoruz. Giresunspora Spor Toto 2. Lig yakışmıyor. Bu yönde çeşitli projelere imza attık. SEKA arazisiyle ilgili projemiz olumlu yönde ilerliyor. Bu arazinin bir kısmı alt yapı sahası olacak. Bu kulübün kalıcı gelir ihtiyacı vardır."
     Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ise Giresunsporun Giresunun il oluşunun 3üncü yılında kurulmuş ve her yeri inleten bir kulüp olduğunu belirterek, "Biz Giresunsporun her zaman yanındayız. Başkanın da söylediği gibi bu kulübün kalıcı gelire ihtiyacı var. Giresunda 11 binin üzerinde mükellef var ve her biri bir miktar ortaya koysa mevla eder. Bu mevla da kalıcı gelir oluşturmaya yeter de artar bile" dedi.
     Programa, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Teknik Direktör Ergün Penbe, futbolcular, yöneticiler ve bazı taraftarlar katıldı.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Giresunsporun 46. kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER