Hasta Konukevini Başbakan hizmete açacak

Hasta Konukevini Başbakan hizmete açacak


KONYA (A.A) - Meram Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Tenzile Ana Hasta Konukevinin açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak.
     Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Hasta Konukevinin 16 Aralık 2012 Pazar Günü Mevlana Meydanında gerçekleştirilecek toplu açılışla hizmete açılacağını söyledi.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın katılacağı toplu açılış törenine tüm Konyalıları davet eden Kalaycı, Hasta ve hasta yakınları için 5 yıldızlı otel konforunda inşa ettiğimiz ve adını da Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın annesinin ismini verdiğimiz Tenzile Ana Hasta Konukevimiz en önemli sosyal hizmetlerimizden biridir dedi.
     Hasta yakınlarının konakladığını ve herhangi bir ücret alınmadığını hatırlatan Kalaycı, şunları kaydetti:
     Meram Tıp Fakültesi Hastanesine 350 metre mesafede bulunan ve 2 bin metrekarelik alanda inşa edilen Hasta Konukevi, 42 odası ile 84 kişiye hizmet vermektedir. Tesisimiz 5 yıldızlı otel konforunda inşa edilmiştir. Yaklaşık 2 buçuk milyon Türk lirasına mal olan Hasta Konukevi, hem Konyamıza hem de tedavi için şehir dışından gelen vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bizim böyle bir hizmeti yapmaktaki en önemli gayelerimizden biri de vatandaşlarımızın duasını almaktır.
     Hasta Konukevinde konaklamak için, ilgili hastaneden hastanın protokol numarası, hangi serviste yattığı ve refakatçisinin kimlik bilgilerinin yer aldığı bir belge getirilmesi gerektiği vurgulandı.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Metin Bolat
<< Önceki Haber Hasta Konukevini Başbakan hizmete açacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER