İGC dernek şeref divanına 37 gazeteci

İGC dernek şeref divanına 37 gazeteci daha kabul edildi -Anadolu Ajansından emekli olan Belgin Eğriboz, Kenan Çimen ve Mehmet Özdoğru da şeref divanı üyelik beratı aldı


İZMİR (A.A) - İzmir Gazeteciler Cemiyetinin (İGC) dernek şeref divanına, aralarında Anadolu Ajansından emekli olan Belgin Eğriboz, Kenan Çimen ve Mehmet Özdoğrunun da bulunduğu 37 gazeteci daha kabul edildi.
     İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Konferans Salonundan düzenlenen törende, gazetecilik mesleğine ve derneğe katkılarından dolayı dernek şeref divanına kabul edilen gazetecilere üyelik beratı verildi.
     İGC Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Sertel, görevi sırasında 150 cemiyet üyesinin dernek şeref divanı üyeliğine kabul edildiğini, bugün bu sayıya 37 kişinin daha eklendiğini kaydetti.
     İzmir Basın Müzesi için meslek büyükleri ve öldürülen gazetecilerin yakınlarının katkılarını beklediklerini söyleyen Sertel, uzun yıllardır istenilen 9 Eylül gazetesini yaşama geçirdiklerini, yarından itibaren resmi ilanların bu gazetede yayınlanmaya başlayacağını belirtti.
     Törende daha sonra gazetecilik mesleğinde 25. yılını dolduran Anadolu Ajansı emeklilerinden Belgin Eğriboz, Kenan Çimen ile 30. yılını dolduran Mehmet Özdoğrunun da aralarında bulunduğu 37 gazeteciye, mesleğe ve derneğe katkılarından dolayı dernek şeref divanı üyelik beratları teslim edildi.
    
     Muhabir: Halil Şahin
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber İGC dernek şeref divanına 37 gazeteci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER