Tatvan Emniyet Müdürü Başer, göreve başladı

Tatvan Emniyet Müdürü Başer, göreve başladı


BİTLİS (A.A) - İl Emniyet Müdürlüğünde Eğitim Şube müdür vekili olarak görev yapan Hikmet Başer, Tatvan Emniyet Müdürlüğüne atandı.
     Göreve başlayan Hikmet Başeri, gazeteciler makamında ziyaret etti. Başer, her rütbedeki personel arkadaşlarıyla, devlet, millet ve ilçe için en iyi hizmeti vermenin arayışı içinde olacaklarını söyledi.
     Ellerinden gelen tüm imkanları seferber ederek, daha huzurlu bir Tatvan için mesai gözetmeden çalışacaklarını belirten Başer, şunları ifade etti:
     Vatandaş ilişkilerine özen gösteren, devletimizi en iyi şekilde temsil eden davranışları sergileyerek, hizmetin en iyi şekilde verilmesi için her türlü gayret ve özeni göstereceğiz. Kanunların bize verdiği yetkileri kullanırken, insan haklarına, ahlaki değerlere özen gösterip, vatandaş odaklı görev anlayışıyla, halkımıza hizmet etmeye çalışacağız. Halkımızın bize olan güven ve desteğiyle, ilçemizi asayiş, halkla ilişkiler, huzur yönünden bulunduğu noktadan daha üst noktalara taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Bizden önce, ilçenin huzur ve güvenliğine katkı sunmuş tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederim. Hizmet etmekten gurur ve onur duyacağımız değerli halkımıza sevgi ve saygılarımı sunarım.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Tatvan Emniyet Müdürü Başer, göreve başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER