Iğdır Üniversitesinde Gençlik Danışma Birimi açıldı

Iğdır Üniversitesinde Gençlik Danışma Birimi açıldı -Rektör Prof. Dr. Yılmaz: Öğrencilerimiz üzerindeki var olan bu tür olumsuz etkileri bertaraf etmek amacıyla bu birimi oluşturduk


IĞDIR (A.A) - Iğdır Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde Gençlik Danışma Birimi açıldı.
     Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin birçok konuda bu birimden destek aldığını söyledi.
     Öğrencilere psikolojik danışmanlık ve beslenme alanlarında koruyucu sağlık hizmeti sunmak amacıyla böyle bu birimin kurulduğunu anlatan Yılmaz, gençlerin psiko-sosyal gelişimlerine katkı sağlamak konularında danışmanlık hizmeti verileceğini söyledi.
     Yılmaz, birimde öğretim görevlisi Ercan Aras ve diyetisyen Canan Yılmazın danışman olarak görev yaptığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:
     Modern çağda yaşama koşullarının özellikle gençler üzerindeki olumsuz etkileri yapılan araştırmalar sonucunda gerçekliği kanıtlanmıştır. Bu gerçeğin ışığında bizlerinde öğrencilerimiz üzerindeki var olan bu tür olumsuz etkileri bertaraf etmek amacıyla bu birimi oluşturduk. Gençlerimiz burada beslenme, diyet ve psikolojik danışmanlık hizmetlerini alarak daha sağlıklı bir kişisel gelişime sahip olacaklar. Öğrencilerimiz Gençlik Danışma Biriminden ücretsiz olarak yararlanabilecek.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Iğdır Üniversitesinde Gençlik Danışma Birimi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER