İl Milli Eğitim Müdürü Pala, TEGVi

İl Milli Eğitim Müdürü Pala, TEGVi ziyaret etti


ŞANLIURFA (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfını (TEGV) ziyaret etti.
     Milli Eğitimden yapılan açıklamaya göre, Pala, 5 Aralık Dünya Gönüllüleri Günü dolayısıyla Eyyübiye semtinde bulanan TEGVi ziyaret ederek Vakıf Müdürü Rukiye Doğhan Çetinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Öğrencilerle sohbet eden ve etkinlik kapsamında masa tenisi de oynayan Pala, çocuklukta alınan eğitimin ilerleyen dönemlerde hayatın temelini oluşturduğunu belirtti.
     Bu tür çalışmaların ancak gönüllülük esasına bağlı kalarak gerçekleştirilebileceğini aktaran Pala, şunları kaydetti:
     Öğretmenlerimiz okulda dersini bitirmiş gelmiş, çocukları alarak burada bir gönüllülük içerisinde çalışmalara katılmış ve eğitimine devam ediyor. Üniversiteli genç kardeşlerimi gördüm, sinemaya gitmesi gerekirken gezip tozması gerekirken veya evinde uzanıp bir film izlemesi gerekirken bunları elinin tersiyle itmiş. Benim de bu sosyal yapıda ve sosyal ortamda bir görevim var. Bende çocuklarla birlikte olacağım, kendimden onlara bir şey vereceğim, ben de gönüllüyüm ben de varım, diyerek gelmişler. Hepsini kutluyorum. Gönüllülük böyle bir şeydir. Dilerim toplumun bütün katmanları, gönüllülük hareketine katılırlar. Ben emeği geçen başta yönetimi ve öğretmen arkadaşlarımı, sevgili öğrencilerimi yürekten kutluyorum.
     Ziyaretin ardından Vakıf Müdürü Çetin, günün anısına öğrencilerin yapmış olduğu bir resmi, Milli Eğitim Müdürü Palaya takdim etti.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber İl Milli Eğitim Müdürü Pala, TEGVi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER