İşe alınacak 3 kişiden 1i olmak

İşe alınacak 3 kişiden 1i olmak için ter döktüler -Orman Bölge Müdürlüğüne alınacak 70 geçici işçi kadrosu için başvuran 4 bin 416 kişi arasından belirlenen 420si, sözlü ve uygulamalı mülakata katıldı -Orman Bölge Müdürü Yardımcıs


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğüne alınacak 70 geçici işçi kadrosu için başvuran 4 bin 416 kişiden 420si sözlü ve uygulamalı mülakata katıldı.
     İŞKUR tarafından Orman Bölge Müdürlüğüne yerleştirilecek 70 geçici işçinin mülakatı Orman İşletme Müdürlüğünde yapıldı. mülakata katılan 210 asil, 210 yedek işçi olmak üzere 420 kişi katıldı.
     Orman Bölge Müdür Yardımcısı Bayram Koçkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, mülakatta ekip olarak çok titiz davrandıklarını belirtti.
     Koçkaya, şunları söyledi:
     Burada yapılacak olan mülakat, sizin gözünüzle hakkaniyetle yapılacaktır. Hiç bir kimsenin hakkı kimseye geçmeyecektir. Güzel bir ortamdayız, güzel bir yerdeyiz. Kimsenin hakkı kimseye verilmeyecektir, bundan emin olun. Gönül ister ki burada mülakata tabi tutulan herkes işe alınsın.
     Koçkoya, mülakatta çağrılan 3 kişiden bir kişiyi alacaklarını belirterek, her adayın bir de yedeği bulunduğunu belirtti. Arozöz aracı kullanma mülakatına 60 kişinin başvurduğunu ifade eden Koçkaya, sadece 20 kişinin alınacağını söyledi.
     Arozöz aracını kullanma mülakatına giren, Mesut Koçoğlu ( 27) gazetecilere yaptığı açıklamada, Daha önce Kastamonu Motorlu Taşıtlar Kooperatifinde tır şoförü olarak çalışıyordum. İşimin sonu olmadığı için başvurdum. Mülakatımız iyi geçti, İnşallah kazanırız. Bütün arkadaşlara başarılar dilerim diye konuştu.
     Uygulamalı mülakatta, arozöz sürücüsü, greyder operatörü, buldozer operatörü, loder operatörü, ekskavatör operatörü, tır şoförü, yangın ilk müdahale işçisi, şoför yük taşıma, beden işçisi ve ağır kamyon şoförü alınacak.
     70 kişilik kadroya 4 bin 416 kişinin başvurduğu belirtildi.
    
     Muhabir: Özkan Beyer/Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber İşe alınacak 3 kişiden 1i olmak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER