Isparta Belediye Başkanı Günaydın:

Isparta Belediye Başkanı Günaydın: -Dünyada olmayan indirimleri yapmamıza rağmen şuanda dev yatırımları gerçekleştiriyoruz


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Dünyada olmayan indirimleri yapmamıza rağmen şuanda dev yatırımları gerçekleştiriyoruz dedi.
     Başkan Günaydın, gazetecilerle Park ve Bahçeler Müdürlüğünde bir araya geldi. Çalışmaları hakkında bilgi veren Günaydın, bölgede en ucuz içme suyunun Ispartada olduğunu, kaliteli ve ucuz içme suyu sunmaya devam edeceklerini söyledi.
     Göreve geldikten sonra çalışanların tüm eski alacaklarını ödediklerini anlatan Günaydın, çalışanların göreve başlamasından 5 yıl öncesine kadarki maaş farklarını dahi ödediklerini ifade etti.
     Geçen dönem belediye başkanlığını kaybetmemesi halinde Ispartaya büyük gelir sağlayabileceğini savunan Günaydın, belediyeyi yeniden devraldığında 150 milyon lira borçla karşılaştığını kaydetti.
     Gerçekleştirdikleri ihaleler ve yatırımlarla büyük paralar kazanmaya başladıklarını ifade eden Başkan Günaydın, her ihalenin rekabete dayalı, mevzuata uygun ve itibarlı şekilde gerçekleştirildiğini dile getirdi.
     Ispartada 3 yıldır toplumun zararına olanlar dışında hiçbir şeye zam yapmadıklarını vurgulayan Günaydın, şöyle konuştu:
     Ülkemizde son bir yılda elektriğe yüzde 33, doğal gaza yüzde 53 zam yapıldı. Benzine ise son haftada bir kalemde yaklaşık 50 kuruş zam geldi. Bu zamlar yapılmamalıydı. Gelsinler, bizim çalışma taktiğimizi, bizim nerelerden para kazandığımızı incelensinler. Meclisimiz, çalışmamız, idaremiz, yöntemlerimiz, ekonomi ve üretim çalışmalarımız ülkede uygulansaydı, biz nasıl 150 milyon lira batağın içinden çıktıysak, memleketimiz de rahatlıkla zamlardan kurtulabilirdi. Maalesef hep zam. Zamla hiç bir çözüm olmaz. Dünyada olmayan indirimleri yapmamıza rağmen şu anda dev yatırımları gerçekleştiriyoruz.
     Başkan Günaydın, yatırımlara hızla devam ettiklerini, bir ay sonra kırma eleme tesisini, 5 ay sonra da kimyasal üretim yapan fabrikalara dolgu malzemesi sağlayacak bir fabrikayı kuracaklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Isparta Belediye Başkanı Günaydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER