İtfaiye Haftası

İtfaiye Haftası -Başkan Özhaseki, itfaiye personeliyle bir araya geldi


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İtfaiye Haftası dolayısıyla itfaiyecilerle yemekte bir araya geldi.
     Mehmet Özhaseki, bir restorandaki programda, itfaiyeciliğin zor ve önemli bir meslek olduğunu belirterek, tek araçla hizmet veren bir teşkilattan modern bir teşkilat haline geldiklerini söyledi.
     Mesleğin önemine dikkati çeken Özhaseki, Sizler fedakarca çalışarak elinizden geleni yapıyorsunuz ve kendi canınızı tehlikeye atmak pahasına Kayseriye hizmet ediyorsunuz. İtfaiyecilik böylesine zor ve fedakarlık isteyen bir iş. Eşlerinizin huzurunda sizlere canı gönülden teşekkür ediyorum dedi.
     Özhaseki, belediyecilikte güzel işler yaptıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Belediyecilik aslında sevaplı, mübarek bir iş. Doğrudan insanlara hizmet ediyoruz. Yol yapıyoruz, yeşil alan yapıyoruz, vatandaşlarımızın suyunu akıtıyoruz veya pis su kanallarını yapıp insanları sıkıntıdan kurtarıyoruz. İnsanların duasını alacak bir işe vesile oluyoruz. Bu açıdan bakıldığı zaman belediyecilikte bir taraftan tüm çalışanlarımız nafakasını kazanırken, bir taraftan da insanların duasını alacak güzel işler yapıyoruz. Bu herkese nasip olmaz. Tabi iyi işler yapıldıkça bizim de belediye olarak itibarımız artıyor. Bir taraftan belediyecilik hizmetlerini yaparken diğer taraftan da şehrimizi ayağa kaldırıp, geleceğe taşıyacak büyük projelere imza atıyoruz. Garibimizi, fakir fukaramızı, kimsesizimizi de düşünüyoruz. Onları da ihmal etmiyoruz. Bugün tüm Türkiyede Allaha şükürler olsun ki Kayseri Büyükşehir Belediyesi konuşuluyor. Her hafta birçok belediyeden misafirler gelerek bu işleri nasıl yapıyorsunuz- diye bizlere soruyorlar. Biz de bununla iftihar ediyoruz
    
     Muhabir: Yemliha Kurt
     Yayıncı: Orhan Canbulatel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER