Kadın hentbolcuya antrenman sahasında evlilik teklifi

Kadın hentbolcuya antrenman sahasında evlilik teklifi -Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Araç Belediyespor oyuncusu Gamze İyisuya erkek arkadaşı antrenman sonrası sürpriz evlilik teklifinde bulundu -Gamze İyisu: Evlilik


KASTAMONU (A.A) - Homend Antakya Belediyesi Bayan Basketbol takımının menajerliğini yapan Erdal Oktay, Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Araç Belediyespor oyuncusu Gamze İyisuya (24), antrenman sonrası sürpriz evlilik teklifi yaptı.
     Kastamonuya gelerek, Araç Belediyesporun Atatürk Spor Salonundaki antrenmanını izleyen Oktay, antrenmanın bitmesinin ardından sahaya giderek iki hafta önce ayrıldığı kız arkadaşı Gamze İyisuya evlenme teklifinde bulundu.
     Sürpriz evlilik teklifi karşısında şaşıran İyisu, daha sonra erkek arkadaşının bu teklifini kabul etti.
     Gazetecilere açıklama yapan İyisu, erkek arkadaşıyla iki yıl önce üniversite takımının maçları sırasında tanıştığını belirterek, Oktayla aradaki mesafe nedeniyle sadece maç dönemlerinde görüşebildiklerini söyledi.
     Erkek arkadaşıyla iki hafta önce ayrıldıklarını ifade eden İyisu, şöyle konuştu:
     Hiç bir şekilde görüşmüyorduk. Kastamonuya gelişi benim için sürpriz oldu. Hiç haberim yoktu. Takımla tanışacağını biliyordum ama buraya geleceğini tahmin etmiyordum. Evlilik teklifi aldım, çok heyecanlıyım, çok mutluyum.
     Erdal Oktay (26) ise uzun zamandır aklında olan evlenme teklifinin, bu ayrılık sürecine denk geldiğini anlattı.
     Sürpriz teklif için Hataydan geldiğini dile getiren Oktay, Gamze hentbolu çok seviyor. En güzel evlenme teklifinin de hentbol sahasında olacağını düşündüm diye konuştu.
    
     Muhabir: Esra Karamuk/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kadın hentbolcuya antrenman sahasında evlilik teklifi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER