Kadın oto yıkamacı, görenlerin dikkatini çekiyor

Kadın oto yıkamacı, görenlerin dikkatini çekiyor -Sivasın Suşehri ilçesinde oto yıkama istasyonu açan 5 çocuk annesi kadın, iş yerinde eşiyle çalışıyor


SİVAS (A.A) - Sivasın Suşehri ilçesinde açtığı oto yıkama istasyonda çalışan 5 çocuk annesi kadın, görenlerin dikkatini çekiyor.
     Yalnızbağlar Mahallesi Hekim Sokaktaki iş yerinde eşi Enver Taşkın ile araç temizleyen Sevilay Taşkın (39), AA muhabirine yaptığı açıklamada, işini severek yaptığı söyledi.
     Taşkın, 1,5 yıl önce ev temizliği yaparak işe başladığını, daha sonra kendi iş yerini kurmaya karar verdiğini belirtti.
     Titizlikle çalışabilecek eleman bulamadığı için iş yerinde eşiyle çalıştığını dile getiren Taşkın, Evde oturmak bana göre değil. Bir bayanın en verimli olduğu iş, temizlik. Suşehride de bu işin daha uygun olacağı kanaatine vardım. Bu işe de bir bayan elinin değmesi gerektiğini düşündüm. İlçeme güzel ve temiz bir iş sunmak amacıyla bu işe başladım. Sabahtan akşama kadar televizyon programları izlemek yerine çocuklarıma faydalı olmaya çalışıyorum. Onların hepsine ev, araba alamayacağımıza göre hem çocukların eğitimine destek olmak hem de aile bütçesine katkı sağlamak amacıyla bu işi yapıyorum diye konuştu.
     Oto yıkamada eşine yardım eden Enver Taşkın ise memur olarak görev yaptığı Suşehri Devlet Hastanesinden bir ay önce emekli olduğunu söyledi.
     Eşinin oto yıkama istasyonu açma fikrine olumlu baktığını ifade eden Taşkın, Yatırımımızı bu yönde yaptık. İnsanların tercih edebileceği bir oto yıkama açtık dedi.
     Emekli olana kadar temizlik işlerini eşinin yaptığını dile getiren Taşkın, İşim icabı sabah işe, akşam eve geliyordum. Fazla zamanım olmadığı için eşim araç temizliği yapıyordu. Açtığımız iş yeri eşimin üzerine. Ben sadece eşime yardım ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kadın oto yıkamacı, görenlerin dikkatini çekiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER