Kapsül, temizlik işçisinin elinde patladı

Kapsül, temizlik işçisinin elinde patladı


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır Sur Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan N.K, içerisinde patlayıcı bulunan kapsülünün elinde patlaması sonucu yaralandı.
     Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Bağlar ilçesi Toptancılar Sitesi yakınlarında bir patlama olayının gerçekleştiği bilgisi üzerine bölgede araştırma başlatıldığı, patlamanın bir şirkete ait panelvan araç içerisinde gerçekleştiğinin tespit edildiği belirtildi.
     Görgü tanıklarıyla yapılan görüşmede, patlamadan sonra bir şahsın sol elinden yaralı bir şekilde araçtan inerek yardım istediği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Şahsın, çevrede bulunanlar tarafından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavisine başlandığı öğrenilmiştir. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ve Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından olay yerinde yapılan incelemelerde, patlamanın bahse konu araç içerisinde, şoför mahallinde ve el bombafünye grubunda bulunan kapsülün Sur Belediyesinde temizlik işçisi olduğu öğrenilen N.Knin elinde patlaması neticesinde gerçekleştiği ve araç içerisinde 3 adet 9 mm çapında boş kovan bulunduğu tespit edilmiştir.
     Açıklamada, yaralı N.Knin hayati tehlikesinin bulunmadığı, sol el parmaklarının parçalandığı ve ameliyata alındığı bildirildi.
    
     Muhabir: İbrahim Yakut
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Kapsül, temizlik işçisinin elinde patladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER