Karaosmanoğlu, satranç takımını kabul etti

Karaosmanoğlu, satranç takımını kabul etti -Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında 7 birincilik ve 2 ikincilik elde eden Satranç Takımını kabul kabul etti (Fotoğ


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli İl Turnuvasında şampiyon olan Kağıtsporlu küçük satranç ekibini kabul etti.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Karaosmanoğlunun, Kocaeli Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında elde ettikleri 7 birincilik ve 2 ikincilikle büyük bir başarıya imza atan Kağıtspor Satranç Takımını ve ailelerini tebrik ettiği bildirildi.
     Kağıtspor Başkanı Fahrettin Kandemir, yönetim kurulu üyesi İslam Yücel ve ailelerin de hazır bulunduğu ziyarette, satranç takımının başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaosmanoğlu, Satrancı herkese sevdirmeyi görev edindik. Kocaelide satranç bilmeyen çocuğumuz kalmasın istiyoruz. Dereceye giren çocuklarımız ve onlara destek veren aileleri tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum dedi.
     Karaosmanoğlu, turnuvada 7 birincilik ve 2 ikincilik elde eden, Alya Kayrak (7), Can Baylav (9), Kerim Uraz (13), Serpen Atay (17), Selva Ağun (14), Kerem İlter (12), Ensar Yağız Gönenç (11), Oğuzhan Ertekin (15) ve Bartu Tunceri (11) kutladı.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Karaosmanoğlu, satranç takımını kabul etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER