Kardemir Karabükspor, galibiyete hasret kaldı

Kardemir Karabükspor, galibiyete hasret kaldı -Spor Toto Süper Ligde 8 maçta galibiyet göremeyen kırmızı-mavili takım, sahasında konuk edeceği Kayserisporu mağlup ederek yükselişe geçmeyi hedefliyor


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Ligde 8 maçta galibiyet göremeyen Kardemir Karabükspor, sahasında konuk edeceği Kayserisporu mağlup ederek yükselişe geçmeyi hedefliyor.
     İlk yarıyı 24 puanla 8. sırada tamamlayan kırmızı-mavili takım, ikinci yarının ilk maçında Trabzonsporu 3-1 yendiği maçın ardından 3 puana hasret kaldı.
     Geçen hafta Gençlerbirliği karşısında sahadan 2-1 mağlup ayrılan Karabük temsilcisi, 30 puanla 15. sıraya geriledi.
     26 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi, 1 Nisan Pazartesi günü sahasında konuk edeceği Kayserisporu mağlup ederek çıkışa geçmek istiyor.
    
     -8 maçta 3 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı-
    
     Kasımpaşa ve Bursaspora 3-0, Akhisar Belediyespora 2-0, Orduspora 3-2 ve Gençlerbirliğine 2-1 mağlup olan Kardemir Karabükspor, Beşiktaşla 2-2, Medical Park Antalyaspor ve Eskişehirspor ile de golsüz berabere kaldı.
     8 maçta 3 beraberlik ve 5 yenilgi alan kırmızı-mavili ekip, 42 golle Gaziantepspor ile ligin en çok gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor, galibiyete hasret kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER