Karla mücadelenin Iğdıra maliyeti

Karla mücadelenin Iğdıra maliyeti -Iğdır İl Özel İdare Genel Sekreteri Akkuş: Kar mücadele çalışmamızın şu ana kadar bize maliyeti 2 milyon 460 bin TL oldu


IĞDIR (A.A) - Iğdır İl Özel İdare Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, kış mevsimi boyunca karla mücadele çalışması maliyetinin 2 milyon 460 bin lira olduğunu söyledi.
     Akkuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kış mevsimi boyunca önemli bir sorun yaşamadıklarını belirterek, ekip olarak karla mücadele çalışması yaptıklarını ifade etti.
     Kent merkezinde kar yağışının etkili olmadığını belirten Akkuş, Yüksek kesimlerde zaman zaman kar yağışı etkili oldu. Biz zaten kar yağışına karşı tedbirimizi almıştık dedi.
     Kar yağışının etkili olduğu bölgelerde sürekli olarak ekip bulundurduklarını anlatan Akkuş, şunları kaydetti:
     Doğu Anadolu Bölgesinin genelinde olduğu gibi Iğdırda da kar yağışı zaman zaman hayatı olumsuz etkiledi. Ama biz Özel İdare olarak karla mücadelede bir sorun yaşamadık. Kar mücadele çalışmamızın şuana kadar bize maliyeti 2 milyon 460 bin TL oldu. Yüksek kesimlerde hasta kurtarma operasyonları yaptık ve vatandaşımızı bu konuda mağdur etmedik. Çok aktif çalışarak her yere zamanında ulaştık. Dolayısıyla kışın bize maliyeti fazla oldu. Biz donanımlı ve başarılı personellerimizi, kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde çalıştırdık.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Karla mücadelenin Iğdıra maliyeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER