KASFOTtan kursiyerlere fotoğraf gezisi

KASFOTtan kursiyerlere fotoğraf gezisi


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Fotoğraf Sanatı Derneği (KASFOT), 5. dönem fotoğraf eğitim kursiyerlerine fotoğraf gezisi düzenledi.
     KASFOT Başkanı Suat Cumali Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Küre, İnebolu, Abana ve Bozkurt ilçelerine fotoğraf gezisi düzenlediklerini belirterek, derneğin daha önceki eğitim programlarında da uygulama gezileri yaptıklarını söyledi.
     Gezilerin amacının insanların deklanşöre basmaya başlamasını sağlamak olduğunu ifade Güngör, Bizim burada kağıt üzerinde anlattıklarımızı orada pratiğe döküyoruz. İlk gezimiz şehir içinde oluyor. İkinci uygulamamız gece fotoğrafçılığı. Burada ışığın az olduğu ortamlarda nasıl fotoğraf çekileceğini gösteriyoruz. Bir de il dışında günlük rutin fotoğraf gezisi yapıyoruz diye konuştu.
     Güngör, gezilerde kursiyerlerin fotoğrafçılığını pekiştirmekle birlikte gittikleri bölgenin tanıtımına da katkıda bulunduklarını dile getirdi.
     Eğitimin çok verimli geçtiğini belirten Güngör, şunları kaydetti:
     Bizi en çok sevindiren şey kursiyerlerin Kurs ne kadar hızlı geçti diye söylemeleri. Biz bunu her kurs sonunda duyuyoruz. Bu anlamada da bir kazanım olduğunu düşünüyorum. Hem Kastamonu için tanıtım yapıyoruz hem Kastamonuya 25 fotoğrafçı daha kazandırdık. Benim iddiam bir gün herkes fotoğrafçı olacak. Kastamonudaki herkesi etkinliklerimize bekliyoruz.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber KASFOTtan kursiyerlere fotoğraf gezisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER