Kayseride kaçakçılık operasyonu

Kayseride kaçakçılık operasyonu -Yapılan iki ayrı operasyonda 37 cep telefonu, cep telefonlarına IMEI numarası kopyalamada kullanılan 2 dizüstü bilgisayar ile 100 bin adet makaron ele geçirildi


KAYSERİ (A.A) - Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan iki ayrı operasyonda 37 cep telefonu, cep telefonlarına IMEI numarası kopyalamada kullanılan 2 dizüstü bilgisayar ile 100 bin adet makaron ele geçirildiği bildirildi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, gümrük kaçağı cep telefonu satışını engellemeye yönelik yapılan iki ayrı operasyonda, değişik marka ve modellerde gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 37 cep telefonu, 5 yazılım yükleme cihazı ve 151 yazılım yükleme cihazı aparatı ve cep telefonlarına IMEI kopyalamada kullanılan 2 dizüstü bilgisayar ile 1 bilgisayar kasası ele geçirildiği, olayla ilgili M.U. ve M.V.D. isimli şüphelilerin yakalandığı kaydedildi.
     Açıklamada, ayrıca gümrük kaçağı sigara, boş filtreli sigara tüpü (makaron), sigara emtialarının girişini ve satışını önlemeye yönelik yapılan operasyonda ise gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 100 bin adet makaron ele geçirildiği ve olayla ilgili M.Ç. isimli şüphelinin yakalandığı belirtildi.
     Her iki olayla ilgili şüpheliler M.U, M.V.D. ile M.Ç. hakkında yasal işlemlere başlanıldığı ifade edildi.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kayseride kaçakçılık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER