Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, Ereğlide

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, Ereğlide


KONYA (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi Eğitim Programına katıldı.
     AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatının düzenlediği Siyaset Akademisi 13. dönem Lider Ülke Türkiye Yerel Yönetimler 1 eğitim programının 5. haftaki konuğu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki oldu.
     Deneyim ve Vizyon paylaşımı konulu derste akademi öğrencilerine hitap eden Özhaseki, Türkiyenin ciddi bir değişim sürecinde olduğunu söyleyerek, değişim sürecinin toplumun tüm kesimleri tarafından takip edilmesinin önemine işaret etti.
     Esnafın kendi alanında, işçinin kendi alanında, memurun ise kendi alanında değişim sürecini takip etmesi gerektiğini ifade eden Özhaseki, Türkiyenin son döneminde ciddi bir değişim süreci yaşanmakta. Eğer bu değişim sürecini takip etmezseniz küçülür yok olursunuz dedi.
     Özhaseki, gelişen teknolojinin insanları kendiliğinden yenilenmeye yönelttiğini vurgulayarak, her geçen gün bir teknolojik ürünü duymamanın mümkün olmadığını dile getirdi.
     Özhasekinin ardından ise Türkiyenin Siyasi ve Hukuk Yapısı konulu dersi ile Doç. Dr. Faruk Bilir, akademi öğrencilerine hitap etti.
     Ereğli Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleştirilen Siyaset Akademisi eğitim programına AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer, AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Mehmet Yakar ve akademi öğrencileri katıldı.
    
     Muhabir: Hasan Hüseyin Alemdar
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, Ereğlide Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER