Kayseri Erciyessporda farklı galibiyet sevinci

Kayseri Erciyessporda farklı galibiyet sevinci -Teknik Direktör Osman Özköylü: Farklı bir skorla kazanmak çok güzel


KAYSERİ (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyessporun Teknik Direktörü Osman Özköylü, 5-1 kazandıkları Adana Demirspor maçıyla ilgili, Farklı bir skorla kazanmak çok güzel dedi.
     Özköylü yaptığı açıklamada, iyi bir takıma sahip olduklarını ifade ederek, takımının ligin ilk beş haftasında gösterdiği performanstan memnuniyet duyduğunu belirtti.
     Taraftara layık olmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Özköylü, şunları kaydetti:
     Adana Demirspor karşısında güzel bir skorla galip geldik. Farklı bir skorla kazanmak çok güzel. Bize bu mutluluğu yaşatan futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hepsinin ayaklarına, yüreklerine sağlık. Biz çok daha iyi olabilecek kapasiteye sahip bir takımız. Belli sıkıntılarımız var ama bunlar zamanla düzelecek. Yeni bir oyun sisteminde oynuyoruz. Bu sisteme alışmak zaman gerektiriyor. Adana Demirspor maçında mükemmel bir mücadele vardı. Kazanmak için yüreğini ortaya koyan, her şeyini ortaya koyan, sahanın her yerinde en iyisini yapmaya çalışan bir Erciyesspor vardı. Futbolcu arkadaşlarıma, gösterdikleri üstün gayretten, bize yaşattıkları mutluluktan dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah Adana Demirspor galibiyetinin devamını getirmek istiyoruz.
     Özköylü, sezon başında belirledikleri hedeflere lig sonunda ulaşmak için çalıştıklarını vurgulayarak, taraftarlardan takıma olan desteklerini artırarak sürdürmelerini istedi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kayseri Erciyessporda farklı galibiyet sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER