Kayseri Erciyesspor yetenekli gençlerin peşinde

Kayseri Erciyesspor yetenekli gençlerin peşinde -Kulüp Altyapı Sorumlusu Özkeş: Türk futboluna hizmet edecek gençler arıyoruz


KAYSERİ (A.A) - Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyessporun altyapı sorumlusu Mustafa Şimşek Özkeş, Türk futboluna hizmet edecek gençler arıyoruz dedi.
     Özkeş, beraberinde A2 Teknik Sorumlusu Rıdvan Çeçen ve 18 Yaşaltı Teknik Sorumlusu Burhan Çerçioğlu ile Melikgazi Belediyesi Sosyal Tesislerinde basın toplantısı düzenledi.
     Kulübün yaz futbol okulu seçmelerinin 16 Haziranda başlayacağını belirten Özkeş, şunları kaydetti:
     Yaz futbol okuluna 1995-2004 yıllarında doğan yetenekli gençleri bekliyoruz. Amacımız, Kayseriye, Kayserinin gençliğine hizmet etmek. Okulumuzda yetenekli çocukları tespit ederek, Türk futboluna kazandırmayı amaçlıyoruz. İleride Türk futboluna hizmet edecek gençler arıyoruz. Yetenekleri tespit edilen öğrenciler kulübün altyapısına kazandırılacak. Geçen sezon 4 oyuncu altyapıdan A takıma yükseldi ve maçlarda forma giydi. Bu sezon amacımız bu sayıyı artırmak. Onun için altyapı seçmelerine büyük önem veriyoruz. Bu okullarda yetenekli çocukları bulmaya çalışıyoruz.
     Rıdvan Çeçen de futbol okulunda 10 çalıştırıcının görev alacağını dile getirerek, Amacımız, Kayseri Erciyesspora geleceğin yıldızları kazandırmak. Gençlere spor yaptırarak, yetenekli olanlarını değerlendirmek istiyoruz. Okulumuza gelecek gençlerden kayıt ücreti olarak 50 lira alınacak. Okula kardeşiyle gelenlerden tek kişilik ücret istenecek. Gençlere kulübümüzden forma, şort ve çorap veriliyor. Seçmeler 14 Temmuza kadar sürecek diye konuştu.
     Burhan Çerçioğlu ise Kayseri Erciyessporun Türkiye genelinde akademik liglere katılan 38 takımdan biri olduğunu belirterek, yaz futbol okulundan seçilecek oyuncuların gelecek sezon farklı yaş grupları liglerindeki takımlarda forma giyeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Kayseri Erciyesspor yetenekli gençlerin peşinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER