Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi Erasmus programının

Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi Erasmus programının Kariyer Gelişimi Üzerine Etkisi Projesi kapsamında Kırgızistan Manas Üniversitesi Veteriner Fakültesiyle telekonferans sistemiyle bir araya geldi


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi Erasmus programının, Kariyer Gelişimi Üzerine Etkisi Projesi kapsamında Kırgızistan Manas Üniversitesi Veteriner Fakültesiyle telekonferans sistemiyle bir araya geldi.
     Veteriner Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu (KÜVBAT) tarafından organize edilen söyleşiye Erasmus Büyükelçi Dr. Begüm Yurdakök katıldı. Gerçekleşen bu söyleşinin uluslararası katılım bazında Kırıkkale Üniversitesinde bir ilk olduğu ifade edildi.
     Fakültenin Kırıkkale Üniversitesinde Erasmus programından en fazla faydalanan fakülte olduğunu açıklayan Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Arıkan, son altı yıl içerisinde fakülteden yurt dışına çıkan öğretim üyesi sayısının 37, fakülteye gelen yabancı öğretim üyesi sayısının 10, yurt dışına çıkan öğrenci sayısının 42 ve fakülteye gelen yabancı öğrenci sayısının ise 11 olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Ahmet Yaman
     Yayıncı: Emrah Yaşar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER