Kırşehir Belediyesinin Masal Park Projesi başlayor

Kırşehir Belediyesinin Masal Park Projesi başlayor -Eski hayvanat bahçesinin olduğu alana kurulacak olan Masal Parkta farklı yaş gruplarına hitap eden çocuk oyun alanları, masal treni, oturma alanları ve masal kahramanlarının heykelleri


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Belediyesi tarafından planlanan Masal Park Projesi için çalışma başlatıldı.
     Eski hayvanat bahçesinin bulunduğu alana yapılacak olan Masal Parkta, farklı yaş gruplarına hitap eden çocuk oyun alanları, masal treni, oturma alanları ve masal kahramanlarının heykelleri de bulunacak.
     Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı açıklamada, çocuklar için planladıkları Masal Park Projesine çok önem verdiklerini belirtti.
     Masal Parkın toplam 16 bin 300 metre kare alan üzerine yapılacağını ifade eden Bahçeci, şu bilgileri verdi:
     Her yaş grubuna hitap eden şık mekanlarıyla, masal gibi zamanların geçirileceği, Kırşehirin gözde mekanlarından birisi olmaya adaydır. Giriş kısmında bulunan bir temsili kitap yapısının insanları karşılamasıyla bir masalın içine sürükleyen Masal Parkı bünyesinde, farklı yaş gruplarına hitap eden çocuk oyun alanları, masal treni, oturma alanları, kameriyeler, su oyunları, köprülü geçişler, atlı karınca, masal kahramanlarının heykelleri ile restoran yapısı, satış birimleri, açık amfi bulunuyor.
     Masal Parkı Projesinin çocuklara hayal bir proje olduğunu ifade eden Başkan Bahçeci, Kırşehirin değişen, gelişen çehresine yenisini ekliyoruz. Kırşehirli vatandaşlarımızın çocuklarıyla kaliteli vakit geçirebileceği ve oyun alanlarının olduğu Masal Parkı projemiz tamamlandığında eminim ki Kırşehir daha da güzel bir şehir olacak dedi.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehir Belediyesinin Masal Park Projesi başlayor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER