Kocaeli Valisi Topacaya ziyaretler

Kocaeli Valisi Topacaya ziyaretler -Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı, Vali Ercan Topacayı ziyaret etti


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez, Kocaeli Valisi Ercan Topacayı makamında ziyaret etti.
     Valilikten yapılan açıklamada, dernek başkanı Sönmez, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Özcan Efe, Atakan Yavuz, Mehmet Korucuoğlu, Sedat Türkdemir ve Volkan Horoz ile birlikte vali Taopacaya nezaket ziyaretinde bulundu.
     Topaca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Taşköprü bir bölgedir, yalnızca bir köy değildir. Orada birçok köyümüz var ve önemli bir tarım potansiyelini içerisinde barındırıyor. Bu boyutuyla böyle bir dernek yönetimi içerisinde yapılanması sevindiricidir şeklinde konuştu.
     Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez günün anısına vali Topacaya vazo hediye etti.
    
     -Sendika başkanlarının ziyareti
    
     Vali Ercan Topacanın diğer ziyaretçileri ise, Memursen Kocaeli İl Temsilcisi ve Eğitim-Sen Şube Başkanı Halil İbrahim Keleş, Diyanet-Sen Şube Başkanı Selami Tarcan, Bem-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen ve Eğitim-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Murat Balay oldu.
     Sendika Başkanları, Topacaya çalışmaları hakkında sunum yaptılar.
     Vali Ercan Topaca ziyaretçilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
    
     -Başbakanlık Yatırım Ajansından ziyaretçiler
    
     Başbakanlık Yatırım Ajansı Başkanı Mehmet İlker Acı, Başkan Yardımcısı Arda Erbut ve Başdanışmanı Hasan Pehlivan, Vali Topacayı makamında ziyaret ederek, Kocaelideki yatımlarla görüşme gerçekleştirdi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli Valisi Topacaya ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER