Kurban Bayramına doğru

Kurban Bayramına doğru -Artvin Valisi Kalkan: Bayramın insanlık için barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum


ARTVİN (A.A) - Artvin Valisi Necmettin Kalkan, bayramın insanlık için barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulundu.
     Vali Kalkan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, ülkenin dört bir yanındaki insanların birbirlerini sevinçle kucakladığı, sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği bir Kurban Bayramına daha milletçe birlik ve beraberlik içinde ulaşmanın mutluluğunun yaşandığını belirtti.
     Ortak değerler paydasında insanları birbirine yakınlaştıran, birlikte yaşama ve gelecek güzel günleri beraber kucaklama arzusunun tazelendiği özel zamanlardan sadece biri olan dini bayramların, İslam dininin insanlığa bahşettiği en müstesna değerlerden yalnızca biri olduğunu ifade eden Vali Kalkan, şunları kaydetti:
     Güçlü bir toplumsal yapının oluşturulması, milli ve manevi değerlerine bağlı, aklın ve bilimin ışığında yol alan ve ahlaklı olmayı ilke edinip ön yargılardan arındırılmış bir nesil yetiştirilmesi ile mümkündür. Bu nedenle, birey ve toplum yaşamında önemli bir yeri olan bayramlar, çocuklarımıza tüm yönleriyle anlamına uygun bir şekilde anlatılmalı, bayramların sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarını güçlendiren muhabbet yönü yaşatılmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Artvinli hemşehrilerimin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın insanlık için barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Kurban Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER