Lapsekiden kısa kısa

Lapsekiden kısa kısa -İmam Hatip lisesinde mezuniyet töreni


ÇANAKKALE (A.A) - Lapseki Anadolu İmam Hatip Lisesi mezuniyet töreni düzenlendi
     Okul Müdürü Engin Topal, törende yaptığı konuşmada, geçen yıl mezun olan öğrencilerin, yüzde 85nin lisan ve ön lisans programlarına yerleştiriliğini söyledi.
     Bu yıl mezun ettiğimiz öğrencilerimize de bundan sonraki hayatlarında aileleriyle birlikte huzurlu güzel bir hayat diliyorum diyen Topal, mezun olan öğrencileri tebrik etti.
     Topal, Daha önce 8 yıl kesintisiz olan ilköğretimin üzerine yapılan 4 yıllık lise eğitimi, yeni uygulamada 4+4+4 biçiminde uygulamaya konularak, İmam Hatip ortaokullarının açılması sağlanmıştır. Bu güzel gelişme bizim için sevindirici oldu. Bu nedenle 2012-2013 eğitim öğretim yılında, İmam Hatip ile Anadolu İmam Hatip okullarının 9. sınıfları ile İmam Hatip ortaokulu 5. sınıflarına kayıtlarımız olacak diye konuştu.
     Daha sonra Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş, okul birincisi Tuğba Yılmaza, Milli Eğitim Şube Müdürü Hakkı Biçer ikinci olan Hilal Kırkıla, İmam Hatip Derneği Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ziya Özer de okulu üçüncülükle bitiren Hatice Gümüşe küçük altın hediye etti.
     Törene, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Murat Gürşen, AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Eyüp Yılmaz, Ayhan Arslan ile Gencer Öğrenci Yurdu Müdürü Kemal Camgöz ve okul müdürleri katıldı.
    
     -İlçeler arası futbol turnuvası tamamlandı
    
     AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanlığınca düzenlenen İlçeler arası futbol turnuvasının galibi, AK Parti İl Gençlik Kolları oldu.
     Turnuvanın finalinde AK Parti İl Gençlik Kolları ile AK Parti Lapseki İlçe gençlik kolları karşılaştı.
     Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Halı Saha Tesislerinde oynanan karşılaşmayı 3-1, il gençlik kolları kazandı.
     AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, il gençlik kolları üyelerini şampiyonluk kupasını verdi.
     Daniş, maçların çok güzel geçtiğini belirterek, Genç kardeşlerimiz turnuva süresince çok iyi ilişkiler oluşturdular. Turnuvaya katılan tüm takımları kutluyorum dedi.
     AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir de ikici olan AK Parti Lapseki Gençlik Kollarının kupasını verdi.
     Final maçını, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, İl Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Orçun Oktay, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Murat Gürşen, gençlik kolları başkanı Halil Özer, kadın kolları başkanı Aslı Turgut, İl Genel Meclis üyeleri Ayhan Arslan, Mustafa Menteşe ve partililer izledi.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Lapsekiden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER