Licede teröristlerin nevruz kutlamasına katıldığı iddiası

Licede teröristlerin nevruz kutlamasına katıldığı iddiası -Valilik: Yapılan incelemelerde Lice ilçesi merkezinde ya da bağlısı herhangi bir yerleşim merkezinde böyle bir olayın vaki olmadığı anlaşılmıştır


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır Valiliği, Lice ilçesinde nevruz kutlamasına teröristlerin de katıldığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
     Valilikten yapılan açıklamada, bazı basın ve yayın organlarında, terör örgütü PKKnın haberlerine yer veren bir haber ajansı kaynak gösterilerek, Lice ilçesinde nevruz kutlamalarının yapıldığı, bu kutlamalara bazı terör örgütü mensubu teröristlerin de katıldığı şeklinde haberlere yer verildiği belirtildi.
     Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:
     Yapılan incelemelerde Lice ilçesi merkezinde ya da bağlısı herhangi bir yerleşim merkezinde böyle bir olayın vaki olmadığı anlaşılmıştır. Söz konusu haberin milli birlik ve beraberlik projesi olan, hiçbir anne ve babanın gözünden artık yaş akmaması ve toplum katmanları arasında gönül birlikteliği, sevgi ve beraberlik içeren çözüm süreci ile 21 Mart nevruz kutlamalarını provoke eden bir yaklaşımla yapıldığı değerlendirilmektedir.
    
     Muhabir: İbrahim Yakut
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Licede teröristlerin nevruz kutlamasına katıldığı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER